Pissigt

Flickan som brukar prata alldeles för mycket, är idag tyst. En annan skulle beskriva henne med ordet mensig. Men det vill hon själv inte säga, hon vill varken skylla på något eller vara ärlig. Hon har tittat på väderprognosen i flera dagar och längtar efter mer solsken och hopp. Våren har varit på besök flera gånger under veckan och flickan blir lurad varje gång. Nätterna tar fortfarande över och ger omgivningen frosttäcken och torra händer.
 
 
Bokstäverna hänger inte med vid hennes bestämda tangettryck. Hon suckar för femtioelfte gången, vill drämma datorn i väggen. Ännu en grej som skiter sig. Innerst inne vill hon skratta, men det gör hon inte. För det är en sådan dag idag. En pissdag. Hon nickar till tanken och kryper ner under täcket igen. Favoritdoften sitter fortfarande kvar i kudden och tröjan som han medvetet lämnat hängandes över skrivbordsstolen. Han vet att hon behöver det. Distans är svårt, men hon vet hur lycklig hon kommer bli på lördag, då hon får kasta sig i hans armar, där på parkeringen i förorten.
 
Hon reser sig upp och stirrar på den tomma skärmen. Slår lite mer på de upplysta bokstäverna. Hon biter av en ojämn kant på tumnageln och svär för sig själv. Ett beteende hon försökt sluta med i över fem år. 
Så här var det ju inte tänkt, att hennes första Kuckelurar-inlägg på hennes blogg skulle bli så här. Men inget går ju direkt som planerat för flickan idag. Hon skrattar för sig själv och trycker på Publicera
 
Kan vi prata om hur skönt det är att nästan all snö har töat bort!?

Kommentarer

Kommentera

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (visas ej)

Din blogg:

Din kommentar: